FAVORITES

Er zijn ontzettend veel goede en leuke trouwleveranciers te vinden die jullie bruiloft nóg mooier en leuker kunnen maken. Ik heb alvast een overzicht voor je gemaakt van mijn favoritesDit zijn allemaal mensen waar ik heel fijn mee samen werk. Ze hebben stuk voor stuk een enorme passie voor hun vak, gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en zorgen er meteen voor dat jij je op je gemak voelt bij ze. Deze mensen wil je tijdens je grote dag om je heen hebben!

BABS

JAAP LOONEN

Tja, waar zal ik beginnen….. Iedereen die gaat trouwen verdient eigenlijk een Jaap! Hij is enthousiast, professioneel maar toch heel persoonlijk, heeft een grote dosis humor en neemt écht de tijd om zijn bruidsparen te leren kennen. Jaap was ook de BABS tijdens mijn eigen bruiloft en ik heb er eigenlijk geen woorden voor hoe fantastisch dit was! Zijn ceremonie had precies de juiste toon, de perfecte balans tussen een lach en een traan. En daarom gun ik iedereen een Jaap!

ANNEMIEKE DE JAGER

Een van de leukste trouwambtenaren die ik ken! Annemieke neemt jullie bij de hand om de ceremonie helemaal van jullie te maken. Geen poespas en geen saaie ceremonie, maar persoonlijk, luchtig en met veel humor geeft ze kleur aan jullie trouwdag!

HUWELIJKSBOOTJE

Hou jij van een ceremonie die origineel en persoonlijk is? Niet te zoetsappig, maar juist wel met een goede dosis humor. Dan moet je bij Bo van Huwelijksbootje zijn! Bij Huwelijksbootje geen blabla, maar gewoon echt goede verhalen. Minder saai, minder stoffig, meer humor, meer passie, meer energie en meer interactie. 

Oh en trouwens, hoe leuk is de naam Huwelijksbootje als je Bo heet?!

HAAR & MAKE-UP

Het is zo heerlijk om je tijdens je trouwdag eens helemaal in de watten te laten leggen. Ga voor een goede make-up & hair artist die jou je de allermooiste laat voelen. We plannen voorafgaand aan de bruiloft altijd een proefsessie in, het is namelijk zo ontzettend belangrijk dat jij je zelfverzekerd voelt en 1000% tevreden bent met het resultaat.

Twee van mijn favorieten zijn Florence-Claire van Studio Firenze en Sandra Bierens. Ze zijn beide ontzettend getalenteerd, heel erg creatief en bovendien ook nog eens super lief. Wat heel fijn is, is dat ze allebei een bepaald soort rust over zich heen hebben, waardoor je je meteen helemaal relaxed en op je gemak voelt bij ze. We weten allemaal dat je dat wel kunt gebruiken op je trouwdag!

FOTOGRAFIE & VIDEOGRAFIE

Ik ben van mening dat er écht wel een aantal dingen zijn waar je op kunt bezuinigen bij het plannen van je bruiloft. Het is namelijk best een duur geintje dat trouwen🤪 en daarom moet je soms keuzes maken. Maar waar je dus echt absoluut nooit op moet bezuinigen is fotografie!

Een goede fotograaf zorgt er namelijk voor dat niet alleen de officiële momenten op de foto staan, maar weet juist ook alle mooie momenten ertussenin te vangen. De blik van je vader als hij je voor het eerst in je mooie jurk ziet, die knuffel met je beste vriendin net na de ceremonie en jullie tranen van het lachen tijdens de speech van die ene grappige vriend. Dit wil je echt allemaal op beeld hebben, want juist dié momenten laten zo goed zien hoe bijzonder jullie bruiloft was. 

Er zijn ontzettend veel goede bruids- fotografen & videografen en ze hebben allemaal hun eigen stijl. Pak een glas wijn en wat lekkere hapjes en struin samen een avondje op Instagram op zoek naar de beste fotograaf op wiens stijl jullie helemaal gek zijn. Hier vind je alvast een paar van mijn favorites! Zij zorgen ervoor dat jullie voor de rest van jullie leven met een dikke glimlach op je gezicht terug kunnen kijken naar de fantastische beelden. 

LIVE MUZIEK

De ceremonie is natuurlijk hét moment waar het allemaal om draait tijdens jullie bruiloft. Hoe je jullie ceremonie nog mooier kunt maken? Live muziek! 

Live muziek zorgt er namelijk voor dat jullie ceremonie nóg persoonlijker en extra sfeervol wordt. 

2 van mijn absolute favorieten zijn de talentvolle Meike van der Veer en Maureen Martens

Oh en ze kunnen trouwens niet alleen de muziek tijdens de ceremonie verzorgen, het is natuurlijk ook heel tof om ze op te laten treden tijdens de borrel of het diner!

TROUWJURK

WILD AT HEART BRIDAL / NIJMEGEN

I DO I DO / AMSTERDAM

MODERN ROMANCE / HILVERSUM

COVERS COUTURE / UTRECHT

LOOK OF LOVE / BERGEN OP ZOOM

Trouwleveranciers

OTHER FUN STUFF

KAMILLE BLOEMEN

Bloemen zijn echte sfeermakers en mogen dan ook niet ontbreken tijdens jullie bruiloft! Resi van Kamille Bloemen helpt jullie met het maken van een bloemenconcept voor jullie grote dag zodat het totaalplaatje klopt. Haar stijl is losjes, modern en vooral niet te netjes of tuttig. Laat dit nou precies wat ‘mijn’ bruidsparen qua stijl ook vaak willen. Resi zorgt ervoor dat de styling perfect bij jullie past!

LOVESTORY TROUWMAGAZINE

Een traditioneel trouwalbum belandt op een gegeven moment vaak ergens opgeborgen op zolder. MEGA ZONDE! Wat moet je dan wel doen met al jullie mooie trouwfoto’s? Schakel Lovestory Trouwmagazine in om jullie foto’s om te toveren tot een stylish trouwmagazine. Een magazine met daarin de mooiste beelden van jullie en jullie favoriete mensen, maar ook de geloftes die jullie naar elkaar hebben uitgesproken en de speeches van jullie lieve gasten. Ik ben fan!

TAPED PHOTOBOOTH

Iets lastiger om mee te nemen naar een bruiloft in het buitenland, maar wel echt een aanrader wanneer je trouwt in ons eigen mooie Nederland.

Wanneer het officiële gedeelte erop zit is het tijd om jullie huwelijk te gaan vieren!! Maar hoe maak je jullie feest nu bijzonder en onvergetelijk? Hoe breek je het ijs en zorg je dat de sfeer er lekker in komt? Taped Photobooth is het antwoord! 

De fotostrips die gemaakt worden in de photobooth worden direct afgedrukt in viervoud. Op deze manier kunnen zowel de gasten een fotostrip mee naar huis nemen en er een achter laten voor in het gastenboek. Ook krijg je alle foto’s digitaal aangeleverd en een leuke aftermovie. Taped Photobooth geeft dus een blijvende herinnering aan jullie fantastische dag!

HELP!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de perfecte trouwleveranciers voor jullie bruiloft? Laat het me weten, ik help je namelijk met alle liefde bij deze zoektocht!

    Meer tips over toffe trouwleveranciers vind je op mijn Instagram.