TROUWEN IN ITALIË

LA DOLCE VITA

Trouwen in Italië, het is voor veel mensen de ultieme droom. De prachtige natuur, de lieve mensen, de warme zon, lekkere wijntjes en niet te vergeten het heerlijke eten maken Italië het perfecte land voor een bruiloft.

Na jullie huwelijksceremonie is het tijd voor het aperitivo. Hier proosten jullie samen met jullie vrienden en familie op jullie huwelijk met een lekker koud glas prosecco. Tijdens dit heerlijk relaxte aperitivo worden altijd de lekkerste borrelplanken met allerlei soorten kaas en vlees voor de dag getoverd. Daarna is het tijd voor een typisch Italiaans diner. Samen met al jullie favoriete mensen dineren aan een prachtig gedekte tafel en genieten van al het lekkers dat de Italiaanse keuken te bieden heeft. Uiteraard wordt ’the big fat Italian dinner’ afgesloten met een glas limoncello. La vita è bella!

Trouwen in Italië

Zelf vind ik mei, juni en september de mooiste maanden om te trouwen in Italië. De temperatuur is dan het lekkerst en ook het licht is er dan prachtig.

Heb jij wel eens gehoord van het Golden Hour? Het is het uur nét voor de zonsondergang en wordt ook wel eens het magische uurtje genoemd. Het Golden Hour in Italië geeft een mooie, haast betoverende gloed. We plannen tijdens dit magische uurtje dan ook altijd een momentje in voor een fotosessie. Buiten dat het prachtige foto’s oplevert is dit ook altijd een superfijn momentje samen. Jullie gasten genieten ondertussen met een lekker hapje en koel drankje in hun hand van het aperitivo.

Trouwen in Italie

I DO IT ALL

COMPLETE WEDDING PLANNING

Vanaf de allereerste voorbereidingen tot aan de bruiloft zelf zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Ik help jullie met de zoektocht naar de mooiste locatie en de leukste leveranciers en hou daarbij ook altijd jullie budget in gedachten.

Tijdens de gehele periode ben ik het aanspreekpunt voor al jullie leveranciers en gasten. Ook zorg ik voor een duidelijk overzicht van jullie gastenlijst. Wie komt er allemaal? Zijn er dieetwensen? Wie gaat er speechen? Alles kunnen we in dit handige overzicht terugvinden. Samen maken we het perfecte draaiboek voor jullie bruiloft waardoor jullie weekend heerlijk relaxed verloopt.

Tijdens jullie bruiloft weekend ben ik jullie ceremoniemeester en zal ik alles in goede banen leiden. Het belangrijkste is dat jullie keihard kunnen genieten van zowel alle voorbereidingen als de bruiloft zelf. We maken er samen een knalfeest van. Ik beloof je dat het een weekend wordt om nooit meer te vergeten!

WAT JULLIE VAN MIJ KUNNEN VERWACHTEN

  • Gezellige avonden waarbij we jullie wensen uitgebreid bespreken
  • Uitwerking van jullie wensen tot in detail
  • Veelvuldig contact met de locatie en alle leveranciers
  • Advies m.b.t. de styling van de bruiloft
  • Een gedetailleerd draaiboek
  • Contactpersoon voor jullie gasten
  • Ceremoniemeester tijdens jullie bruiloft in Italië

De vergoeding voor de complete wedding planning start bij een tarief van €5.100,- Deze kosten zijn exclusief reis- en verblijfskosten.

I DO ADVISE YOU

WEDDING CONSULT

Zijn jullie zelf al een heel eind op weg met het plannen van jullie weekend bruiloft, maar lopen jullie toch tegen wat problemen aan? Dromen jullie van trouwen in Italië en wil je jullie bruiloft graag zelf organiseren, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is een op maat gemaakt wedding consult de ideale oplossing voor jullie. Dit omvat een persoonlijk adviesgesprek en een uitgebreid actieplan waarmee jullie zelf gemakkelijk jullie weekend bruiloft kunnen plannen.

De vergoeding voor een wedding consult start bij een tarief van 290,-

Hebben jullie voor jullie droombruiloft een andere locatie in het buitenland óf in Nederland in gedachten? Leuk! Laat het me weten, ook dat is namelijk mogelijk! Ik pak graag mijn koffers naar een andere bestemming die een speciale betekenis voor jullie heeft en heb inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd met mooie accommodaties over de hele wereld. Laten we snel eens afspreken zodat we al jullie wensen uitvoerig kunnen bespreken.

VIND JE HET LEUK OM MEER TIPS TE KRIJGEN OVER TROUWEN IN ITALIË?

Volg I DO WEDDINGS FOR YOU dan op Instagram.