TROUWEN IN SPANJE

VIVA LA VIDA

Als er één plek is om volop van het leven te genieten, dan is dat wel Spanje. Dromen jullie van een intieme ceremonie in een van de pittoreske dorpjes in het Spaanse binnenland of juist een ultiem relaxed huwelijksweekend met een knallend feest op Ibiza? Todo es posible, de mogelijkheden om te trouwen in Spanje zijn eindeloos.

Droom jij er ook van om ‘Si’ te zeggen tegen jouw aanstaande onder de Spaanse zon? Een weekend waarin jullie samen met jullie vrienden en familie volop de liefde en het leven vieren. Tot diep in de nacht dansen met je blote voeten in het zand en een koud glas Sangria in je hand. Beter dan dit wordt het niet!

Trouwen in Spanje
Trouwen in Spanje

De maanden mei, juni en september zijn wat mij betreft het mooist voor jullie bruiloft in Spanje. Maar ook eind april en begin oktober zijn heel geschikt. De echte zomermaanden juli en augustus zijn vaak erg warm en het is in Spanje vaak ook erg druk tijdens de zomervakantie, deze maanden zijn daarom niet het meest ideaal voor jullie bruiloft.

Good to know: Als je als Nederlander in Spanje voor de wet wil trouwen, moet tenminste één van jullie de Spaanse nationaliteit hebben of minimaal twee jaar als ingezetene geregistreerd staan. Is dit niet het geval? No hay problema! Je kunt dan in Nederland voor de wet trouwen en in Spanje een symbolische ceremonie houden. Niemand die het verschil merkt.

I DO IT ALL

COMPLETE WEDDING PLANNING

Vanaf de allereerste voorbereidingen tot aan de bruiloft zelf zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Ik help jullie met de zoektocht naar de mooiste locatie en de leukste leveranciers en hou daarbij ook altijd jullie budget in gedachten.

Tijdens de gehele periode ben ik het aanspreekpunt voor al jullie leveranciers en gasten. Ook zorg ik voor een duidelijk overzicht van jullie gastenlijst. Wie komt er allemaal? Zijn er dieetwensen? Wie gaat er speechen? Alles kunnen we in dit handige overzicht terugvinden. Samen maken we het perfecte draaiboek voor jullie bruiloft waardoor jullie weekend heerlijk relaxed verloopt.

Tijdens jullie bruiloft weekend ben ik jullie ceremoniemeester en zal ik alles in goede banen leiden. Het belangrijkste is dat jullie keihard kunnen genieten van zowel alle voorbereidingen als de bruiloft zelf. We maken er samen een knalfeest van. Ik beloof je dat het een weekend wordt om nooit meer te vergeten!

WAT JULLIE VAN MIJ KUNNEN VERWACHTEN

  • Gezellige avonden waarbij we jullie wensen uitgebreid bespreken
  • Uitwerking van jullie wensen tot in detail
  • Veelvuldig contact met de locatie en alle leveranciers
  • Advies m.b.t. de styling van de bruiloft
  • Een gedetailleerd draaiboek
  • Contactpersoon voor jullie gasten
  • Ceremoniemeester tijdens jullie bruiloft in Spanje

De vergoeding voor de complete wedding planning start bij een tarief van €5.500,- Deze kosten zijn exclusief reis- en verblijfskosten.

I DO ADVISE YOU

WEDDING CONSULT

Zijn jullie zelf al een heel eind op weg met het plannen van jullie weekend bruiloft, maar lopen jullie toch tegen wat problemen aan? Dromen jullie van trouwen in Spanje en wil je jullie bruiloft graag zelf organiseren, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is een op maat gemaakt wedding consult de ideale oplossing voor jullie. Dit omvat een persoonlijk adviesgesprek en een uitgebreid actieplan waarmee jullie zelf gemakkelijk jullie weekend bruiloft kunnen plannen.

De vergoeding voor een wedding consult start bij een tarief van €290,-

Hebben jullie voor jullie droombruiloft een andere locatie in het buitenland óf in Nederland in gedachten? Leuk! laat het me weten, ook dat is namelijk mogelijk! Ik pak graag mijn koffers naar een andere bestemming die een speciale betekenis voor jullie heeft en heb inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd met mooie accommodaties over de hele wereld. Laten we snel eens afspreken zodat we al jullie wensen uitvoerig kunnen bespreken.

VIND JE HET LEUK OM MEER TIPS TE KRIJGEN OVER TROUWEN IN SPANJE?

Volg I DO WEDDINGS FOR YOU dan op Instagram.