WERKWIJZE

Droom jij van een intieme en relaxte bruiloft in het buitenland? Word je ook helemaal gelukkig bij de gedachte aan een weekend vol magische momenten, mooie woorden, heel veel lekker eten en nog veel meer liefde samen met je meest favoriete mensen? Dan ben je bij I Do Weddings For You aan het juiste adres! Samen maken we van jullie bruiloft in het buitenland een onvergetelijke ervaring voor jullie en jullie lieve gasten!

We starten altijd met een kennismaking waarbij we al jullie wensen tot in detail doornemen. Op deze manier krijg ik een goed beeld van jullie als stel en jullie droombruiloft. Na deze kennismaking ontvangen jullie van mij de offerte. Als deze helemaal naar wens is en jullie akkoord zijn, gaan we aan de slag met de organisatie van jullie huwelijksweekend. Let the fun begin!

Het plannen van jullie droombruiloft begint met de zoektocht naar de perfecte trouwlocatie. Ik heb ontzettend veel verschillende soorten trouwlocaties in mijn bestand waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Ik weet zeker dat we iets prachtigs voor jullie gaan vinden!

Zit de locatie van jullie dromen er toch niet bij of hebben jullie zelf al een andere locatie op het oog? Laat het me weten! Elke bruiloft is maatwerk en daarom is alles mogelijk!

Als we de perfecte locatie hebben gevonden, gaan we aan de slag met het uitzoeken van de leukste leveranciers die jullie bruiloft nog mooier gaan maken.

Wanneer je gaat trouwen in het buitenland kun je ervoor kiezen om met lokale leveranciers te werken, maar je kunt natuurlijk ook je favoriete trouwleveranciers uit Nederland meenemen. Heel vaak wordt er voor de laatste optie gekozen en gaat er bijvoorbeeld een fotograaf of visagist mee vanuit Nederland omdat dit qua stijl net wat beter aansluit op de wensen van mijn bruidsparen. Ook werkt het erg fijn als je allebei dezelfde taal spreekt en je elkaar voorafgaand aan de bruiloft al een beetje hebt leren kennen.

THE PARTY OF A LIFETIME

Ik ben van mening dat niet alleen de bruiloft zelf, maar ook alle voorbereidingen al één groot feest moeten zijn. Dat is dan ook de insteek van onze samenwerking. Gedurende de gehele voorbereidingsperiode hebben we regelmatig contact via e-mail of telefoon en plannen we om de paar maanden gezellig een afspraak in om alle plannen even samen door te nemen. Het allerbelangrijkste vind ik dat jullie bruiloft goed laat zien hoe jullie samen zijn als stel. Samen creëren we dus een bruiloft die perfect bij jullie past!

Tijdens het gehele huwelijksweekend ben ik het aanspreekpunt voor al jullie gasten en leveranciers en zorg ik ervoor dat alles in goede banen wordt geleid, zodat jullie ongestoord kunnen genieten. Ik zorg ervoor dat de styling en coördinatie precies zijn zoals jullie het voor ogen hadden. Na maandenlange voorbereiding is het dan eindelijk zo ver en maken we samen we van jullie ultieme droom werkelijkheid!

Bruiloft in het buitenland

WAT DOEN WIJ TERWIJL JIJ ONS HELPT MET DE ORGANISATIE?

Jullie hoeven je eigenlijk alleen maar bezig te houden met de leukste onderdelen van de organisatie.

Ga op zoek naar mooie save the date kaarten, struin Pinterest af voor de meest originele ideeën voor jullie bruiloft, verdiep je in de mooiste bestemmingen voor jullie huwelijksreis, ga met je favoriete mensen op pad voor het perfecte trouwpak en de trouwjurk van je dromen en ga helemaal los tijdens jullie vrijgezellenfeest. Kortom; Maak overal een feestje van!

Ook is het mogelijk om een proeftripje naar jullie trouwlocatie organiseren, zodat jullie daar alvast het menu en de bijpassende wijnen kunnen proeven. Vervelende taak, ik weet het!

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN BRUILOFT IN HET BUITENLAND

Een bruiloft in het buitenland is een van de leukste dingen die er is! Wat is er nou fijner dan samen met al jullie favoriete mensen de liefde en het leven te vieren en dat ook nog eens op een adembenemende locatie. Even lekker een aantal dagen zonder gehaast, waarin jullie alle tijd van de wereld hebben voor de mensen van wie jullie zo houden. Geen standaard bruiloft, maar een weekend dat echt laat zien wie jullie zijn!

Je bruiloft is één van de belangrijkste dagen van je leven, dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat het goed zit. Ik kan me voorstellen dat je daarom best nog wat vragen hebt. Ik heb de meest gestelde vragen alvast even voor je op een rijtje gezet.

Waarom hebben we jou nodig?

Zie het inschakelen van een weddingplanner als een cadeautje voor jezelf. Op deze manier kan je optimaal genieten van jullie verloving en de bruiloft. 

Een bruiloft in het buitenland vraagt qua organisatie meer tijd en energie dan een bruiloft in Nederland. Ik zorg ervoor dat jullie je alleen maar hoeven focussen op de leuke aspecten van het plannen van jullie grote dag.

De zoektocht naar de perfecte locatie en leveranciers, vele mailtjes met jullie leveranciers over de kleinste details. Jullie hoeven je er geen seconde om druk te maken, ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Ik heb een groot bestand met daarin veel toffe leveranciers, speciaal voor jullie maak ik een selectie van leveranciers die aan jullie wensen voldoen. Hierdoor besparen jullie veel tijd en is er dus weer meer tijd voor andere leuke dingen zoals het proeven van de mega lekkere bruidstaart. 

Het plannen van je bruiloft in het buitenland zonder een weddingplanner is natuurlijk niet onmogelijk, maar ik beloof je: het maakt je leven zoveel makkelijker!

Wat is de investering wanneer we jou inschakelen als onze weddingplanner?

De vergoeding voor de complete wedding planning start bij een tarief van €5.100,- Deze kosten zijn exclusief reis- en verblijfskosten. Jullie bruiloft wordt dan van a tot z geregeld en tijdens het gehele huwelijksweekend ben ik aanwezig als jullie ceremoniemeester.

Zijn jullie zelf al een heel eind op weg met het plannen van jullie bruiloft in het buitenland, maar lopen jullie toch tegen wat problemen aan? Dromen jullie van trouwen in het buitenland en wil je jullie bruiloft graag zelf organiseren, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is een op maat gemaakt wedding consult de ideale oplossing voor jullie. Dit omvat een persoonlijk adviesgesprek en een uitgebreid actieplan waarmee jullie zelf gemakkelijk jullie weekend bruiloft kunnen plannen.

De vergoeding voor een wedding consult start bij een tarief van €290,-

Wanneer moeten we beginnen met de organisatie van onze bruiloft in het buitenland?

Gemiddeld trekken we anderhalf jaar uit voor het plannen van een huwelijksweekend in het buitenland. 

Heb je niet zo lang de tijd voor de organisatie van jouw bruiloft? Dat hoeft geen probleem te zijn. Ik heb namelijk een uitgebreid netwerk en kan daardoor snel schakelen. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden.

Wil je juist wat langer genieten van alle voorpret? Dan neem je gewoon lekker twee jaar de tijd voor het plannen. Het is jullie feestje!

Hoe ziet het programma van een bruiloft in het buitenland eruit?

Het leuke van een weekend bruiloft is, dat er ontzettend veel verschillende mogelijkheden zijn voor de indeling. Je hebt ruim de tijd om lekker met al je gasten te kletsen, uitgebreid te tafelen en misschien wel het belangrijkste je hebt als bruidspaar ook echt de tijd om van en met elkaar te genieten.

Om je een idee te geven hoe je bruiloft eruit kan zien heb ik een voorbeeld van een ultiem relaxed huwelijksweekend voor je gemaakt.

Dag van aankomst:
17.00 uur                    Pool party
20.00-23.00 uur         Informeel diner zoals een BBQ of pizza party

Trouwdag:
09.00-11.00 uur        Ontbijt                                                                                                
13.00 uur                    Lunch
16.00 uur                    Ceremonie
17.00 uur                    Toost
19.00 uur                    Diner
22.00 uur                    Feest

Dag van vertrek:
10.00 uur                    Ontbijt
13.00 uur                    Uitchecken

Aan welk budget moeten we denken voor een weekend bruiloft in het buitenland?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, hoeft een bruiloft in het buitenland niet duurder te zijn dan een bruiloft in Nederland. Een weekend bruiloft in het buitenland heeft over het algemeen een stuk kleinere gastenlijst dan een bruiloft in eigen land. Dit kan erg in de kosten schelen.

Voor een weekend bruiloft met dertig gasten moet je rekening houden met een budget vanaf €25.000,- Deze prijs is inclusief de huur van de accommodatie, catering, decoratie, fotograaf, muziek en haar- & make-up stylist. Uiteraard is dit slechts een indicatie. Alles hangt af van het land waar jullie willen trouwen en jullie wensen. Jullie kunnen het uiteraard zo luxe maken als jullie zelf willen.

Het is niet zo romantisch, maar het plannen van je bruiloft begint met het bepalen van je budget. Vanuit daar gaan we kijken naar een locatie die bij jullie en het aantal gasten dat jullie willen uitnodigen past.

Kunnen we een keer vrijblijvend kennis maken?

JA LEUK! Voor jullie als bruidspaar is het erg belangrijk dat jullie je bij mij op je gemak voelen, alle vertrouwen in mij hebben en je wil natuurlijk ook dat gezellig is. Jullie bruiloft moet de meest magische dag van jullie leven worden, het is een eer als jullie dit aan mij toevertrouwen. Voor mij als weddingplanner is het hebben van een goede klik eigenlijk net zo belangrijk als dat het voor jullie is. Alleen op die manier kan ik jullie wensen perfect vertalen naar jullie huwelijksweekend.

De kennismaking is daarom geheel vrijblijvend. Ben jij benieuwd geworden en wil je graag een afspraak maken voor zo’n vrijblijvend gesprek? Stuur me dan een mailtje of vul het contact formulier in. Ik kijk er nu al naar uit om jullie te leren kennen en ben heel benieuwd hoe jullie je droom bruiloft voor je zien!

Trouwen in het buitenland

MY VOWS TO YOU

I PROMISE YOU YOUR WEDDING WILL BE

INTIEM & RELAXED

…………………….

EEN WEEKEND DAT PERFECT AANSLUIT OP HOE JULLIE ZIJN ALS STEL

…………………….

AAN ELK DETAIL WORDT GEDACHT

…………………….

GEEN VOLGEPROPT DRAAIBOEK

…………………….

GENOEG TIJD OM TE GENIETEN VAN ELKAAR EN JULLIE LIEVE GASTEN

…………………….

ZOWEL ALLE VOORBEREIDINGEN ALS DE BRUILOFT ZELF WORDEN ÉÉN GROOT FEEST

…………………….

ALLES WAAR JE VAN GEDROOMD HEBT EN MEER

KUNNEN JULLIE OOK NIET WACHTEN OM JE KOFFERS TE PAKKEN VOOR JULLIE BRUILOFT IN HET BUITENLAND?