ALL YOU NEED IS LOVE AND A WEDDINGPLANNER

I CAN'T WAIT TO HEAR FROM YOU

Is het ook jullie wens om te trouwen in het buitenland en kunnen jullie niet wachten om je koffers te pakken? Of dromen jullie juist van een fan-tas-tische bruiloft in Nederland? Elke bruiloft is maatwerk en daarom is alles is mogelijk! Laten we snel wat afspreken zodat we elkaar kunnen leren kennen en jullie wensen uitgebreid kunnen bespreken.

Laat hieronder een berichtje achter en je ontvangt van mij zo snel mogelijk een reactie.

  * Héél soms belandt mijn mail in je map met ongewenste berichten, houd je mailbox dus goed in de gaten. 

  LOVE LETTERS TO:

  I Do Weddings For You

  T.a.v. Jonne van Workum

  Brons 78

  6846PK Arnhem

  OTHER FUN STUFF

   

   

   

   

   

   

  Je bruiloft is één van de belangrijkste dagen van je leven, dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat het goed zit. Ik kan me voorstellen dat je daarom best nog wat vragen hebt. Meer info over mijn werkwijze vind je hier!