MOGELIJKHEDEN

Ik heb me gespecialiseerd in bruiloften in Italië, Spanje, Frankrijk & België en ben voor je op zoek gegaan naar de allermooiste trouwlocaties in deze fijne landen. Stuk voor stuk prachtige plekken waar je ultiem kunt relaxen, heerlijk kan eten en ook zeker weten een goed feestje kan bouwen. Deze accommodaties worden allemaal gerund door lieve, betrouwbare mensen die er altijd voor zorgen dat het jullie en jullie vrienden en familie aan niets ontbreekt. Ik weet dan ook zeker dat de locatie van jullie dromen ertussen zit.

Ik geloof niet in one size fits all en zeker niet wanneer het op je bruiloft aankomt. Elke bruiloft is maatwerk en daardoor is alles mogelijk!

Hebben jullie voor jullie droombruiloft een andere locatie in het buitenland óf in Nederland in gedachten? Leuk! Laat het me weten, ook dat is namelijk mogelijk! Ik pak graag mijn koffers naar een andere bestemming die een speciale betekenis voor jullie heeft en heb inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd met mooie accommodaties over de hele wereld. Laten we snel eens afspreken zodat we uitgebreid jullie wensen kunnen bespreken.

TROUWEN IN ITALIË

TROUWEN IN SPANJE

Trouwen in Spanje

TROUWEN IN FRANKRIJK

Trouwen in Italië

TROUWEN IN BELGIË

Trouwen in België

TROUWEN IN NEDERLAND

professioneel ceremoniemeester

I DO IT ALL

COMPLETE WEDDINGPLANNING

Grote kans dat jullie allebei een drukke baan, een gezellig maar druk sociaal leven en misschien ook wel een gezin hebben. Dan kan het plannen van die droombruiloft in het buitenland er al snel bij inschieten. Zie het inschakelen van een weddingplanner als een cadeautje voor jezelf. Op deze manier kan je optimaal genieten van de bruiloft maar zeker ook van alle voorbereidingen die eraan voorafgaan.

Trouwen in het buitenland vraagt qua organisatie net even wat meer tijd en energie dan een bruiloft in Nederland. Ik zorg ervoor dat jullie je alleen maar hoeven focussen op de leuke aspecten van het plannen van jullie droombruiloft.

De zoektocht naar de perfecte locatie en leveranciers en de daarbij horende vele mailtjes met jullie leveranciers over de kleinste details. Jullie hoeven je er geen seconde druk om te maken, ik zorg er namelijk voor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Het enige dat jullie dan nog hoeven doen is keihard genieten. Op deze manier wordt trouwen in het buitenland een makkie!