TROUWEN IN BELGIË

C'EST MAGNIFIQUE EN BELGIQUE

Als jullie op zoek zijn naar het echte vakantiegevoel zonder ver te hoeven reizen, dan is trouwen in België perfect voor jullie. Jullie gasten kunnen hier namelijk gemakkelijk zelf naartoe rijden. Droom je van trouwen in een kasteel, dan heb je geluk. België heeft prachtige Chateaus in overvloed.

Na de autorit hebben jullie vrienden en familie vast zin in een ontspannen avondje. Wat dacht je ervan om jullie bruiloft weekend te starten met een proeverij van allerlei lekkere Belgische biertjes? Gevolgd door bijvoorbeeld een relaxte barbecue. Het perfecte begin van jullie huwelijksweekend!

Trouwen in België

Lijkt het jullie ook geweldig om omringd door jullie vrienden en familie te trouwen in België? Dan raad ik aan om je bruiloft lekker in de zomer te plannen. In de maanden juni tot en met augustus is de kans op mooi weer natuurlijk het grootst. Ik zorg er altijd voor dat er ook een minstens net zo tof plan B voor jullie is, voor het geval dat het weer toch net iets minder mooi is dat weekend.

Volgens eeuwenoude tradities wordt op Belgische bruiloften tijdens het aansnijden van de bruidstaart of tijdens het diner altijd het lied Les Lacs du Connemara, ook wel bekend als het zakdoekenlied, gespeeld en zwaaien alle gasten met hun servetten in de lucht. Dit vind ik zelf dus echt een van de leukste bruiloft tradities, de sfeer zit er hierna gegarandeerd meteen lekker in. Wat mij betreft kun je het diner niet beter beginnen!

Trouwen in België

I DO IT ALL

COMPLETE WEDDING PLANNING

Vanaf de allereerste voorbereidingen tot aan de bruiloft zelf zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Ik help jullie met de zoektocht naar de mooiste locatie en de leukste leveranciers en hou daarbij ook altijd jullie budget in gedachten.

Tijdens de gehele periode ben ik het aanspreekpunt voor al jullie leveranciers en gasten. Ook zorg ik voor een duidelijk overzicht van jullie gastenlijst. Wie komt er allemaal? Zijn er dieetwensen? Wie gaat er speechen? Alles kunnen we in dit handige overzicht terugvinden. Samen maken we het perfecte draaiboek voor jullie bruiloft waardoor jullie weekend heerlijk relaxed verloopt.

Tijdens jullie bruiloft weekend ben ik jullie ceremoniemeester en zal ik alles in goede banen leiden. Het belangrijkste is dat jullie keihard kunnen genieten van zowel alle voorbereidingen als de bruiloft zelf. We maken er samen een knalfeest van. Ik beloof je dat het een weekend wordt om nooit meer te vergeten!

WAT JULLIE VAN MIJ KUNNEN VERWACHTEN

  • Gezellige avonden waarbij we jullie wensen uitgebreid bespreken
  • Uitwerking van jullie wensen tot in detail
  • Veelvuldig contact met de locatie en alle leveranciers
  • Advies m.b.t. de styling van de bruiloft
  • Een gedetailleerd draaiboek
  • Contactpersoon voor jullie gasten
  • Ceremoniemeester tijdens jullie bruiloft in België

De vergoeding voor de complete wedding planning start bij een tarief van €5.100,- Deze kosten zijn exclusief reis- en verblijfskosten.

I DO ADVISE YOU

WEDDING CONSULT

Zijn jullie zelf al een heel eind op weg met het plannen van jullie weekend bruiloft, maar lopen jullie toch tegen wat problemen aan? Dromen jullie van trouwen in België en wil je jullie bruiloft graag zelf organiseren, maar weet je niet waar te beginnen?  Dan is een op maat gemaakt wedding consult de ideale oplossing voor jullie. Dit omvat een persoonlijk adviesgesprek en een uitgebreid actieplan waarmee jullie zelf gemakkelijk jullie weekend bruiloft kunnen plannen.

De vergoeding voor een wedding consult start bij een tarief van €290,-

Hebben jullie voor jullie droombruiloft een andere locatie in het buitenland óf in Nederland in gedachten? Leuk! Laat het me weten, ook dat is namelijk mogelijk! Ik pak graag mijn koffers naar een andere bestemming die een speciale betekenis voor jullie heeft en heb inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd met mooie accommodaties over de hele wereld. Laten we snel eens afspreken zodat we al jullie wensen uitvoerig kunnen bespreken.

VIND JE HET LEUK OM MEER TIPS TE KRIJGEN OVER TROUWEN IN BELGIË?

Volg I DO WEDDINGS FOR YOU dan op Instagram.