HUWELIJKSAANZOEK PLANNER

HEY BABY I THINK I WANNA MARRY YOU!

Je weet het zeker; hij of zij is de ware voor je en je wil niets liever dan de rest van je leven samen doorbrengen. Tijd voor een huwelijksaanzoek dus!

Heb je allerlei originele ideeën in je hoofd over hoe je dit speciale moment wil aanpakken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen met de organisatie? Of heb je juist totaal geen idee hoe je aanzoek eruit moet komen te zien, maar wil je er wel iets onvergetelijks van maken?

Ik help je met alle liefde met de organisatie van jouw huwelijksaanzoek. Samen maken we er een onvergetelijk moment van! Ik beloof je dat het een aanzoek wordt waar jouw verloofde nog haar hele leven tegen iedereen over zal blijven opscheppen.

HOW IT WORKS

Nadat je mijn hulp inschakelt, plannen we meteen een telefonische afspraak in zodat we samen kunnen gaan brainstormen over het perfecte aanzoek. Het moet een aanzoek worden dat perfect bij jullie past en daarom ga ik je tijdens deze brainstormsessie van alles vragen. Waar was jullie eerste date? Welke momenten in jullie relatie zijn heel bijzonder geweest? Wat is het grappigste dat jullie samen hebben meegemaakt? Wat is zijn of haar favoriete drankje? Ik wil alles weten!

Hierna maak ik een plan van aanpak speciaal voor jou. Als dit plan aan al je wensen voldoet en je zeker weet dat jouw bijna-aanstaande hier heel blij van gaat worden, dan ga ik aan de slag met de organisatie. Ik zorg ervoor dat jouw huwelijksaanzoek tot in de puntjes wordt verzorgd. Ik regel het allemaal voor je; de locatie, de styling, lekker eten, eventueel een fotograaf die het moment vastlegt en natuurlijk Champagne om te proosten op de ‘JA!’. Daar gaan we gewoon alvast even vanuit, maar dat kan natuurlijk eigenlijk niet misgaan na zo’n perfect aanzoek.

Het enige dat jij nu zelf nog hoeft te doen is bedenken hoe je dé grote vraag gaat stellen. Oh en het uitzoeken van de ring natuurlijk!

INVESTMENT

De vergoeding voor een compleet verzorgd huwelijksaanzoek start bij een tarief van €240,-. Omdat ik wil dat jouw aanzoek perfect aansluit op al je wensen, maak ik elk aanzoek op maat. Je kunt het dus zo luxe maken als je zelf wil.

CONTACT

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van jouw huwelijksaanzoek? Laat het me weten! Oh en vergeet ook niet te laten weten hoe ik het beste contact met je op kan nemen zonder dat de ander erachter komt.