Hi, ik ben Jonne

Het gezicht achter I DO WEDDINGS FOR YOU. Ik help je met alle liefde bij het plannen van jouw droombruiloft in het buitenland.

Bruiloft in het buitenland Jonne van Workum

Ik ben gek op zomer, (heel veel) lekker eten, Aperol Spritz en vakantie. Samen met Max woon ik in Arnhem. Op 5 september 2020 zijn we getrouwd in bella Italia, ik weet dus als geen ander hoe bijzonder een bruiloft in het buitenland is. Naast dat ik weddingplanner ben, werk ik deels ook als stewardess. Hierdoor heb ik al heel veel mooie plekken van de wereld mogen zien.

NIEUWSGIERIG NAAR ONZE BRUILOFT? JE LEEST ER ALLES OVER IN DEZE BLOG!

Ik heb altijd al een liefde gehad voor bruiloften en alles wat daarbij komt kijken, maar sinds ik begon met het plannen van mijn eigen bruiloft wist ik het zeker. Hier wil ik meer mee doen!

Waarom ik ervoor heb gekozen om me te specialiseren in bruiloften in het buitenland? Omdat ik deze bruiloften altijd iets magisch vind hebben. Je hebt uitgebreid de tijd voor elkaar en je gasten en er heerst altijd zo’n fijne ontspannen en gezellige sfeer. Een weekend waarin het leven en de liefde volop gevierd wordt. Ik kan hier zo ontzettend van genieten! Het leuke is dat jullie gasten elkaar tijdens zo’n weekend ook heel goed leren kennen en er ontstaan dan ook vaak hechte vriendschappen.

Gooi mijn liefde voor het vieren van het leven, reizen en lekker eten en drinken bij elkaar en tadaaa je hebt alle benodigde ingrediënten voor een heerlijke weekend bruiloft in het buitenland.

Geloof me, jullie bruiloft is voor mij net zo belangrijk als voor jullie zelf. Ik beloof je dan ook dat jullie en jullie gasten bij mij altijd op nummer 1 staan. Ik kijk samen met jullie ontzettend uit naar dit fantastische weekend en kan niet wachten om jullie te zien genieten van elkaar, de zon, het mega lekkere eten, de gezellige sfeer en al jullie lieve vrienden en familie. Laten we van jullie droom werkelijkheid maken!

SOME RANDOM FACTS ABOUT ME

Ik ben verslaafd aan de tv-serie F.r.i.e.n.d.s en heb elke aflevering al minstens 20 keer gezien.

Er is geen toetje dat ik niet lust, maar cheesecake staat bij mij absoluut op nummer 1. Staat er in een restaurant cheesecake op de menukaart, dan moet ik hem echt proeven!

90’s muziek vind ik echt het allerleukst, vroeger was ik die-hard Spice Girls fan. Nouja, eigenlijk ben ik stiekem nog steeds mega fan.

Van mij mogen de winter overslaan en mag het het hele jaar lang zomer zijn. Ik ben echt een zomermens en droom dan ook de hele winter lang over zonnige vakanties.

Ik heb een behoorlijk indrukwekkende collectie aan geurkaarsen in huis staan. Die van Bath & Body Works en Woodwick zijn absoluut favoriet. 

WHAT OTHERS SAY

Na een onwijs leuk advies gesprek met Jonne van I Do Weddings For You hebben we niet lang getwijfeld… Jonne MOEST met ons mee naar Italië.

Jonne heeft ons met heel veel dingen goed kunnen helpen en denkt ook aan alle kleine details, precies waar ik naar opzoek was. Ook heeft ze ervoor gezorgd dat wij het hele weekend hebben kunnen genieten en zelf nergens aan hebben hoeven denken. Zij is alles net een stap voor waardoor alles heel soepel verloopt. Ook in communicatie is Jonne heel fijn om erbij te hebben en ook nog eens een gezellige, lieve meid waarbij alle gasten zich op hun gemak voelen.

Ik zou haar aan iedereen aanraden als je een onvergetelijk weekend wil zonder zorgen. Als je zelf echt van elke minuut wil genieten op je eigen bruiloft, dan is Jonne echt een MUST!

SANDER & CAMILLA

“Als je trouwt dan is Jonne DÉ Weddingplanner die jullie bruiloft in het buitenland tot een hoger niveau tilt. In de aanloop naar de bruiloft is zij van grote meerwaarde geweest in het structureren, plannen, aanbrengen van leuke ideeën en de communicatie tussen ons, onze gasten en de leveranciers. Zo heeft ze bijvoorbeeld onze gasten continue geprikkeld, waardoor de voorpret nog leuker was. Op de dag zelf heeft ze ervoor gezorgd dat wij optimaal konden genieten en was alles tot in de puntjes geregeld.

Jonne, nogmaals super bedankt dat je onze trouwdag hebt gemaakt tot onze droomdag! Je bent een topper!!”

LARS & DOMINIQUE

“If you think about fun, wit and good taste, this is what it feels like when I’ve first met Jonne. This charming lady is not only a sensational wedding planner who can turn your planning into enjoyable and creative process, but she would become your real friend during this challenging but exciting time in life. Her previous work experience helps her understand human nature so well, be open to everything new, along with knowledge of cultures and especially destination weddings demands. I was so lucky to meet her. You would be too!”

ROXANNE

“Hoe leuk als je net verloofd bent en geen idee hebt hoe trouwen (in het buitenland) in z’n werk gaat, je iemand als Jonne hebt die je gedachten kan helpen stroomlijnen en met leuke ideeen komt :)? Voor ons super waardevol om met haar te sparren plus het is ook nog eens heel gezellig! Ze is professioneel en komt met details waar je zelf niet aan denkt, dus het voegt echt wat aan je mooie dag toe!”

ANNE-MEIKE & DANIËL

KUNNEN JULLIE OOK NIET WACHTEN OM JE KOFFERS TE PAKKEN VOOR JULLIE BRUILOFT IN HET BUITENLAND?

Laten we snel eens afspreken om al jullie wensen uitgebreid te bespreken!

VIND JE HET LEUK OM TIPS TE KRIJGEN VOOR JULLIE BRUILOFT IN HET BUITENLAND OF WIL JE GEWOON LEKKER WEGDROMEN BIJ DE HEERLIJKE FOTO'S?

Volg me dan op social media!