TROUWEN IN NEDERLAND

NEDERLAND OH NEDERLAND

Sjonge jonge, wat een mooie trouwlocaties hebben we toch in Nederland! Trouwen in een kasteel, museum, beach club, oranjerie, hotel, kerk, aan het water, in de stad, in het bos….. Noem het maar op en het kan in Nederland! Ik weet dan ook zeker dat de perfecte trouwlocatie er voor jullie tussen zit!

Hoe fantastisch is het om een hele dag samen met al je vrienden en familie jullie liefde te vieren?! Samen maken we er een trouwdag van die perfect bij jullie past!

Wil je hulp hebben bij de gehele organisatie van je bruiloft, mij inschakelen als jullie professionele ceremoniemeester of hebben jullie misschien alleen een duwtje in de goede richting nodig door middel van een adviesgesprek? Het kan allemaal! Check hieronder de verschillende mogelijkheden!

professioneel ceremoniemeester

I DO IT ALL

COMPLETE WEDDING PLANNING

Vanaf de allereerste voorbereidingen tot aan de bruiloft zelf zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Ik help jullie met de zoektocht naar de mooiste locatie en de leukste leveranciers en hou daarbij ook altijd jullie budget in gedachten.

Tijdens de gehele periode ben ik het aanspreekpunt voor al jullie leveranciers en gasten. Ook zorg ik voor een duidelijk overzicht van jullie gastenlijst. Wie komt er allemaal? Zijn er dieetwensen? Wie gaat er speechen? Alles kunnen we in dit handige overzicht terugvinden. Samen maken we het perfecte draaiboek voor jullie bruiloft waardoor jullie weekend heerlijk relaxed verloopt.

Tijdens jullie bruiloft weekend ben ik jullie ceremoniemeester en zal ik alles in goede banen leiden. Het belangrijkste is dat jullie keihard kunnen genieten van zowel alle voorbereidingen als de bruiloft zelf. We maken er samen een knalfeest van. Ik beloof je dat het een weekend wordt om nooit meer te vergeten!

WAT JULLIE VAN MIJ KUNNEN VERWACHTEN

 • Gezellige avonden waarbij we jullie wensen uitgebreid bespreken
 • Uitwerking van jullie wensen tot in detail
 • Veelvuldig contact met de locatie en alle leveranciers
 • Advies m.b.t. de styling van de bruiloft
 • Een gedetailleerd draaiboek
 • Contactpersoon voor jullie gasten
 • Ceremoniemeester tijdens jullie bruiloft

De vergoeding voor de complete wedding planning start bij een tarief van €5.200,- Deze kosten zijn exclusief reis- en verblijfskosten.

A SUPER SMOOTH WEDDING DAY

PROFESSIONEEL CEREMONIEMEESTER

Vind je het leuk om de organisatie van je bruiloft zelf te doen? Dat snap ik als geen ander! Op de trouwdag zelf wil je als bruidspaar natuurlijk ongestoord kunnen genieten en wil je je niet meer bezig houden met de organisatie. En ook je vrienden en familie gun je een relaxte dag vol plezier. De oplossing? Heel simpel! Schakel mij in als jullie professionele ceremoniemeester!

Ongeveer 1 maand voor de bruiloft spreken we met elkaar af en vanaf dit moment neem ik alle regeltaken op me. Ik maak een uitgebreid draaiboek en zorg dat al jullie leveranciers deze ook ontvangen, zo weet iedereen precies wat er van ze verwacht wordt!

Tijdens jullie huwelijksdag ben ik jullie ceremoniemeester en zal ik alles in goede banen leiden. Het belangrijkste is dat jullie samen met al jullie favoriete mensen keihard kunnen genieten van jullie droombruiloft. We maken er samen een knalfeest van. Ik beloof je dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten!

WAT JULLIE VAN MIJ KUNNEN VERWACHTEN

 • Een gedetailleerd draaiboek
 • Afstemming met de door jullie geboekte locatie & leveranciers
 • Unieke tips om jullie bruiloft nóg leuker te maken
 • Ceremoniemeester tijdens jullie bruiloft
 • Op de trouwdag ben ik het aanspreekpunt voor jullie gasten & leveranciers

De vergoeding voor het ceremoniemeesterschap start bij een tarief van €1.800,- Deze kosten zijn exclusief reis- en verblijfskosten.

I DO ADVISE YOU

WEDDING CONSULT

Zijn jullie zelf al een heel eind op weg met het plannen van jullie bruiloft, maar lopen jullie toch tegen wat problemen aan? Dan is een op maat gemaakt wedding consult de ideale oplossing voor jullie. Dit omvat een persoonlijk adviesgesprek en een uitgebreid actieplan waarmee jullie zelf gemakkelijk jullie droombruiloft kunnen plannen.

De vergoeding voor een wedding consult start bij een tarief van €290,-

WIL JE MEER TROUWTIPS?

Volg I DO WEDDINGS FOR YOU dan op Instagram.