TROUWEN IN FRANKRIJK

LA VIE EN ROSE

Droom jij ervan om met jouw amour de ta vie te trouwen in Frankrijk? Elkaar het jawoord geven op een prachtig landgoed van een chateau met de glooiende heuvels op de achtergrond, in Frankrijk kan het!

’s Avonds onder de Franse sterrenhemel aan lange tafels samen met al jullie gasten genieten van de lekkerste gerechten uit de Franse keuken. Wat dacht je van een heerlijke steak tartaar vooraf, gevolgd door canard à l’orange of boeuf bourguignon en als dessert een croquembouche, de typisch Franse toren van soesjes. Urenlang natafelen onder het genot van een mega groot kaasplateau en de lekkerste wijnen. Oh là là!

Trouwen in Frankrijk
Trouwen in Frankrijk

Is het jullie droom om te trouwen in Frankrijk? Ga dan voor een bruiloft in de maanden juni, juli of augustus. In die maanden blijft de temperatuur namelijk ook in de avonden nog heerlijk en kunnen jullie lekker buiten dineren en feesten.

Good to know: In Frankrijk kun je alleen voor de wet alleen trouwen als ten minste één van jullie in Frankrijk woont, werkt of is geboren. Indien een van jullie ouders een huis bezit in Frankrijk dan kun je toestemming vragen aan de burgemeester van die plek. Is dit allemaal niet het geval? Pas de problème! Je kunt dan in Nederland voor de wet trouwen en in Frankrijk een symbolische ceremonie houden. Niemand die het verschil merkt.

I DO IT ALL

COMPLETE WEDDING PLANNING

Vanaf de allereerste voorbereidingen tot aan de bruiloft zelf zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Ik help jullie met de zoektocht naar de mooiste locatie en de leukste leveranciers en hou daarbij ook altijd jullie budget in gedachten.

Tijdens de gehele periode ben ik het aanspreekpunt voor al jullie leveranciers en gasten. Ook zorg ik voor een duidelijk overzicht van jullie gastenlijst. Wie komt er allemaal? Zijn er dieetwensen? Wie gaat er speechen? Alles kunnen we in dit handige overzicht terugvinden. Samen maken we het perfecte draaiboek voor jullie bruiloft waardoor jullie weekend heerlijk relaxed verloopt.

Tijdens jullie bruiloft weekend ben ik jullie ceremoniemeester en zal ik alles in goede banen leiden. Het belangrijkste is dat jullie keihard kunnen genieten van zowel alle voorbereidingen als de bruiloft zelf. We maken er samen een knalfeest van. Ik beloof je dat het een weekend wordt om nooit meer te vergeten!

WAT JULLIE VAN MIJ KUNNEN VERWACHTEN

  • Gezellige avonden waarbij we jullie wensen uitgebreid bespreken
  • Uitwerking van jullie wensen tot in detail
  • Veelvuldig contact met de locatie en alle leveranciers
  • Advies m.b.t. de styling van de bruiloft
  • Een gedetailleerd draaiboek
  • Contactpersoon voor jullie gasten
  • Ceremoniemeester tijdens jullie bruiloft in Frankrijk

De vergoeding voor de complete wedding planning start bij een tarief van €5.500,- Deze kosten zijn exclusief reis- en verblijfskosten.

I DO ADVISE YOU

WEDDING CONSULT

Zijn jullie zelf al een heel eind op weg met het plannen van jullie weekend bruiloft, maar lopen jullie toch tegen wat problemen aan? Dromen jullie van trouwen in Frankrijk en wil je jullie bruiloft graag zelf organiseren, maar weet je niet waar te beginnen?  Dan is een op maat gemaakt wedding consult de ideale oplossing voor jullie. Dit omvat een persoonlijk adviesgesprek en een uitgebreid actieplan waarmee jullie zelf gemakkelijk jullie weekend bruiloft kunnen plannen.

De vergoeding voor een wedding consult start bij een tarief van €290,-

Hebben jullie voor jullie droombruiloft een andere locatie in het buitenland óf in Nederland in gedachten? Leuk! Laat het me weten, ook dat is namelijk mogelijk! Ik pak graag mijn koffers naar een andere bestemming die een speciale betekenis voor jullie heeft en heb inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd met mooie accommodaties over de hele wereld. Laten we snel eens afspreken zodat we al jullie wensen uitvoerig kunnen bespreken.

VIND JE HET LEUK OM MEER TIPS TE KRIJGEN OVER TROUWEN IN FRANKRIJK?

Volg I DO WEDDINGS FOR YOU dan op Instagram.