Bruiloft Lars & Dominique - De Kerk Oostelbeers

REAL WEDDING • LARS & DOMINIQUE

INTIEME BUITENBRUILOFT BIJ DE KERK OOSTELBEERS

Dat ik helemaal gek ben op bruiloften in het buitenland wist je ondertussen waarschijnlijk al, maar dat betekent niet dat ik een bruiloft in Nederland niet minstens net zo leuk vind.

Afgelopen mei trouwden Lars & Dominique in ‘ons eigen’ mooie Brabant en aan mij de eer om op hun grote dag aanwezig te zijn als weddingplanner. Ik ben zo ontzettend blij dat ik deel uit mocht maken van hun bruiloft, wat was het een onvergetelijke dag!

Tijdens de voorbereidingen van deze bruiloft waren er erg veel onzekerheden door COVID. Ik kan me heel goed voorstellen dat door het moeten inkorten van je gastenlijst en het constant moeten aanpassen van je draaiboek, het op dat moment misschien kan voelen alsof je wereld instort. Lars & Dominique bleven de hele tijd positief en lieten zien dat je nog steeds je droombruiloft kunt hebben, ondanks dat het wat kleiner gevierd moest worden. En achteraf zeiden ze: “We hadden niets anders willen doen, het was perfect zo!” Hoe tof is dat?!

Een prachtige locatie, heerlijk zonnetje erbij, een intieme ceremonie, mooie woorden van hun lieve vrienden en familie, heel veel lekker eten en drinken en vooral heel veel liefde. Deze dag had het allemaal!

Zin om even met me mee weg te dromen bij deze dag? Check dan de fantastische video gemaakt door Tous Les Jours.

LOVE NOTE FROM THE MR. AND MRS.

“De foto zegt genoeg! Als je trouwt dan is Jonne DÉ weddingplanner die jullie bruiloft tot een hoger niveau tilt. In de aanloop naar de bruiloft is zij van grote meerwaarde geweest in het structureren, plannen, aanbrengen van leuke ideeën en de communicatie tussen ons, onze gasten en de leveranciers. Zo heeft ze bijvoorbeeld onze gasten continue geprikkeld, waardoor de voorpret nog leuker was. Op de dag zelf heeft ze ervoor gezorgd dat wij optimaal konden genieten en was alles tot in de puntjes geregeld.

Jonne, nogmaals super bedankt dat je onze trouwdag hebt gemaakt tot onze droomdag! Je bent een topper!!”

Bruiloft

CREW

Foto- & Videografie: Tous Les Jours

Locatie: De Kerk Oostelbeers

Bloemen: Kamille Bloemen

Bruidstaart: Patisserie Niels

Styling items: Instyle Styling

I WANT THIS TOO

Wil jij ook zo’n fantastische bruiloft, maar weet je niet waar je moet beginnen met de organisatie daarvan? Ik help jullie met liefde. Samen maken we van jullie droombruiloft realiteit!