Bruiloft in Italië

BRUILOFT IN ITALIË • SANDER & CAMILLA

Sander & Camilla droomden al jaren van een bruiloft in Italië. In het eerste weekend van september was het dan eindelijk zover en werd hun Italiaanse droombruiloft werkelijkheid. Zin om even mee terug te gaan naar dit heerlijke weekend?

DREAM AWAY

VRIJDAG ~ VENERDÌ

Op vrijdagmiddag kwamen alle gasten aan op de mooie trouwlocatie in het plaatsje Nizza Monferrato in de regio Piemonte. Het was dat weekend heerlijk weer, een strakblauwe lucht en de temperatuur lag rond de 30ºC. Om het weekend meteen goed te beginnen werd iedereen ontvangen met een heerlijk koud glas Aperol Spritz. Nadat alle gasten elkaar konden leren kennen onder het genot van lekkere hapjes en drankjes, was het tijd voor de pizza party. Er is toch weinig lekkerder dan zo’n super verse pizza uit een authentieke houtoven. Je kunt je bruiloft in Italië eigenlijk niet beter starten!

ZATERDAG ~ SABATO

In de ochtend stond er een ontbijtje klaar en kon iedereen zijn dag lekker rustig beginnen. Ondertussen werd er hard gewerkt om de locatie helemaal klaar te maken voor de grote dag. Om 15.00 kwamen alle gasten aan en iedereen zag er echt uit om door een ringetje te halen. De dresscode deze dag was ‘Touch of Gold’ en iedereen vormde samen één mooi geheel. 

Nadat alle gasten hadden plaats genomen kon de ceremonie, op een fantastische plek tussen de wijngaard, beginnen. Sander maakte zijn entree met zijn moeder en daarna was het eindelijk zover; Sander mocht zijn mooie bruid voor het eerst zien. De ceremonie werd voltrokken door de nicht van de bruid, hoe mooi is het om deze rol aan iemand te geven die jullie zo goed kent. 

Na de ceremonie was het natuurlijk tijd om te proosten op de Mr. & Mrs. Dit is altijd een heerlijk moment, het spannendste gedeelte zit er namelijk op en de zenuwen zijn dan lekker weg. Tijd om nu met al je vrienden en familie bij te praten over de bijzondere ceremonie! Tijdens het aperitivo werden er groepsfoto’s gemaakt en glipten de bruid en bruidegom er even tussenuit om wat foto’s te maken in het nabijgelegen stadje. 

Hierna was het tijd voor, misschien wel mijn favoriete onderdeel van het weekend, het diner. Gezellig met z’n allen urenlang aan een lange tafel genieten van alle heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken. Tussen de verschillende gangen door waren er een aantal mooie speeches. Al die lieve woorden maakten het weekend echt helemaal compleet. Het diner werd afgesloten met een lekker glaasje limoncello en daarna was het tijd om de dag af te sluiten met een knalfeest. Oh what a day!

ZONDAG ~ DOMENICA

Je kunt je vast voorstellen dat niet iedereen zich even fris en fruitig voelde deze ochtend. Tijd om dus even rustig wakker te worden met een lekker ontbijt. Hierna was er nog een momentje om even bij te praten over dit fantastische weekend en afscheid te nemen van het bruidspaar. Een aantal van de gasten ging op weg naar het vliegveld en anderen hadden er lekker een vakantie aan vastgeplakt.

 

Wat was het een geweldig weekend! Een prachtige locatie, heerlijk zonnetje, mooie woorden die recht uit het hart kwamen, heel veel lekker eten en drinken en nog veel meer liefde. Het was perfect van begin tot eind!

Gefeliciteerd lieve Sander & Camilla, jullie lijken voor elkaar gemaakt! Het was een eer om bij te mogen dragen aan jullie Italiaanse droom!

LOVE NOTE FROM THE MR. AND MRS.

Na een onwijs leuk advies gesprek met Jonne van I Do Weddings For You hebben we niet lang getwijfeld… Jonne MOEST met ons mee naar Italië.

Jonne heeft ons met heel veel dingen goed kunnen helpen en denkt ook aan alle kleine details, precies waar ik naar opzoek was. Ook heeft ze ervoor gezorgd dat wij het hele weekend hebben kunnen genieten en zelf nergens aan hebben hoeven denken. Zij is alles net een stap voor waardoor alles heel soepel verloopt. Ook in communicatie is Jonne heel fijn om erbij te hebben en ook nog eens een gezellige, lieve meid waarbij alle gasten zich op hun gemak voelen.

Ik zou haar aan iedereen aanraden als je een onvergetelijk weekend wil zonder zorgen. Als je zelf echt van elke minuut wil genieten op je eigen bruiloft, dan is Jonne echt een MUST!

Bruiloft in Italië

CREW

Deze fantastische bruiloft in Italië was één groot succes mede dankzij:

FOTOGRAFIE: EJ CAPTURING

VIDEOGRAFIE: VIDEOFUNK PRODUCTIONS & VIDEOHEREN

JURK: BLOOMFELD LUXURY BRIDAL

PAK: MARC EDWARDS

Bruiloft in Italië

I WANT THIS TOO

Droom jij ook van een bruiloft in Italië, maar heb je geen idee hoe je moet beginnen met de organisatie daarvan? Ik help jullie met liefde! Samen maken we van jullie Italiaanse droom werkelijkheid.