Man bruiloft

HÉ MAN, HIER VIND JE ALLES WAT JE MOET WETEN VOOR JE BRUILOFT

Hé man, we weten allemaal dat het in de wereld van de bruiloften nogal vaak draait om de vrouwen, maar laten we jou niet vergeten. Ter ere van mannendag heb ik een aantal bruiloft tips, speciaal voor mannen, op een rijtje gezet!

SUITS

Misschien heb je al een heel duidelijk beeld van hoe jouw pak eruit moet komen te zien of misschien heb je juist nog helemaal geen idee wat je wil. Pinterest is in ieder geval heel handig om alvast wat inspiratie op te doen voordat je op pad gaat voor je pak. 

Zo’n 3-4 maanden voor de bruiloft is het een mooi moment om een afspraak te maken bij een herenmodezaak. Ga voor een zaak waar ze een ruime keuze hebben, zodat je goed de verschillende stijlen en mogelijkheden kunt vergelijken. Op die manier weet je zeker dat je een pak kiest wat helemaal bij jou past!

Er zijn tegenwoordig hele toffe herenmodezaken die echt een beleving maken van het uitzoeken van je trouwpak. Ze zorgen voor goede muziek, een lekker glas whiskey en zelfs een sigaartje erbij. Neem je vrienden, broers, vader en moeder mee en maak er een gezellig uitje van.

WHERE TO SHOP

O’MAGGIO / ELST

SUITS AT SEA / BIDDINGHUIZEN

PAKKEND / AMSTERDAM

MICHAEL & GISO / DOOR HEEL NEDERLAND

ONLY FOR MEN / DOOR HEEL NEDERLAND

SUIT SUPPLY / DOOR HEEL NEDERLAND

WATCH ME

Ben je geen fan van het dragen van een ring? Ga dan voor een mooi horloge in plaats van een trouwring!

Het belangrijkste is namelijk dat je iets kiest waar je zelf heel blij van wordt en waarvan je weet dat je het met veel plezier gaat dragen. 

Je kunt je ’trouw’ horloge extra persoonlijk maken door bijvoorbeeld de coördinaten van de trouwlocatie of jullie trouwdatum erin te laten graveren.

Man bruiloft

VOWS

Hebben jij en je verloofde afgesproken om jullie eigen geloften naar elkaar uit te spreken tijdens de ceremonie? Ik kan me voorstellen dat het best lastig is om een begin te maken met het schrijven hiervan. Je wil het zo graag goed doen en wat zeg je nou precies op dat ene grote moment? Via deze link vind je allerlei tips & tricks voor het schrijven van je geloften.

BROMANCE

Het klinkt heel sentimenteel, maar het is wel waar: Tijdens een bruiloft vier je niet alleen de liefde voor elkaar, maar eigenlijk ook voor al je vrienden en familie. Je bruiloft is dan ook hét perfecte moment om aan je vrienden, broers en vader te laten zien hoeveel ze voor je betekenen. Tijd om ze eens flink in de watten te leggen dus!

GIFT IDEAS

Hier wat cadeautips voor de belangrijkste mannen in je leven.

CHEERS MATE

Nodig je broer, (schoon)vader en een aantal van je vrienden uit tijdens het klaarmaken. Muziekje aan, beetje ouwehoeren, dan worden die zenuwen vanzelf ook wat minder.

Haal voor dit moment een lekker flesje drank om even samen met je vrienden te proosten op deze bijzondere dag. Whiskey doet het hiervoor altijd goed! Als je als cadeautje de whiskey glazen dan ook nog eens laat personaliseren met hun naam, scoor je natuurlijk helemaal punten. 

Oh en de belangrijkste tip: Hou het wel bij 1 à 2 glazen. Relaxed de ceremonie beginnen is fijn, maar je kunt ook overdrijven.

Man bruiloft

WHISKEY & CIGARS

Het is heel tof om tijdens het feest een sigaren & whiskey barretje in te richten. Dit valt echt altijd in de smaak! Allemaal strak in pak, lekkere muziek aan, in je ene hand een goed glas whiskey en in je andere hand een sigaar. Wat wil je nog meer? Dit levert trouwens ook hele vette foto’s op!

Man bruiloft

FOR YOUR BRIDE TO BE

Dan tot slot nog een laatste tip waar je zeker weten punten mee gaat scoren op je trouwdag: schrijf een kaartje voor je verloofde en laat deze bij haar bezorgen terwijl ze zich klaarmaakt voor de ceremonie. Een lief briefje met daarin hoe gek je op d’r bent en hoe bijzonder het is dat de grote dag eindelijk daar is. Beter kan ze haar dag niet beginnen!

HÉ MAN, WIL JE MEER BRUILOFT TIPS?

Volg me dan op Instagram