Trouwen op Ibiza

TROUWEN OP IBIZA • TALITHA & MIKE

Die Talitha & Mike….. Allebei ontzettend lief, zorgzaam, grappig, respectvol & oprecht. En dan ook nog eens zo ongelofelijk knap zijn….. some people do have it all✨

Wat een magisch weekend was het! Dagen vol gezelligheid, liefde, knuffels, lekker eten en mooie woorden. Zo blij dat ik hierbij mocht zijn, het was een feest om deze bruiloft te mogen organiseren!

LOVE NOTE FROM THE MR. & MRS.

Lieve Jonne,

Waar te beginnen?
Om maar met de deur in huis te vallen, zonder jouw hulp, ideeën, Spaanse engelen geduld en oneindige energie was onze bruiloft nooit zo naar wens geweest.

Wij waren eerst voornemens om onze Ibiza wedding zelf te regelen, al gauw kwamen we er achter dat dit echt niet ging lukken. Via via zijn we bij Jonne terecht gekomen. Los van onze ideeën over onze bruiloft was er gelijk de klik en voelden we de energie van Jonne die wij nodig hadden.

Binnen een jaar tijd heb je een heel welkomstdiner, ceremonie en alles wat daar bijkomt kijken weten te maken in een perfect draaiboek die ieder ander zo kan overnemen.

Dat je zoveel tijd en energie kan stoppen in een bruidspaar naast je andere baan is bizar. Van de vroege uurtjes tot de late uurtjes was je voor ons bezig en altijd bereid om vragen te beantwoorden als wij die hadden.

Het is zo mega fijn als je ideeën en wensen kan overbrengen, maar dat een ander het daad werkelijk begrijpt is een tweede. Voor ons beide heeft onze bruiloft alle verwachtingen overtroffen. Woorden schieten nog te kort om te omschrijven hoe fantastisch het was
Wat we al zeiden, we gingen voor een 10 maar het is een 100 geworden, mede dankzij jouw ervaring, energie, inzet, altijd een big smile en rond huppelend als bijna een van onze gasten.

You need Jonne!

Trouwen op Ibiza

CREW

FOTOGRAFIE // BY JAY

VIDEOGRAFIE // GIJS & MAURICE

TROUWAMBTENAAR // HUWELIJKSBOOTJE

HAAR & MAKE-UP // ELIA MARTINE

Trouwen op Ibiza

I WANT THIS TOO

Droom jij ook van trouwen op Ibiza, maar heb je geen idee hoe je moet beginnen met de organisatie daarvan? Ik help jullie met liefde! Samen maken we van jullie Spaanse droom werkelijkheid.