Trouwen in Le Marche

TROUWEN IN LE MARCHE • VINCENT & FLEUR

Tja, waar zal ik eens beginnen…. Het is eigenlijk bijna onmogelijk om in woorden uit te drukken hoe bijzonder dit weekend was!

Een mega gezellige groep vrienden & familie waarvan het grootste deel elkaar heel goed kende en het dus eigenlijk voelde als een soort van vriendenweekend 3.0, een prachtige locatie middenin de groene heuvels van Le Marche, de styling het hele weekend tot in de puntjes verzorgd, heel veel lekker eten & drinken, een knallerrrrrrt van een feest en een top crew die zo goed klikten met alle gasten dat ze meer aanvoelden als vrienden dan als crew.

En dat allemaal om de liefde te vieren tussen de lieve Vincent & Fleur. Twee van de leukste mensen die ik ken! Allebei intens lief voor de mensen om hun heen, zo verliefd & gek op elkaar en ze hebben bewezen dat ze er altijd voor elkaar zijn, ook in minder makkelijke tijden. Een voorbeeld van echte liefde!

LOVE NOTE FROM THE MR. AND MRS.

Wij waren net verloofd en hadden de wens om in Italië te trouwen. Maar we wisten niet zo goed waar te beginnen toen wij in september 2020 contact zochten met Jonne. Vanaf het allereerste moment voelde wij een klik. Één van haar eerste reacties was: ‘ik zou echt vereerd zijn als ik dat voor jullie mag regelen’. De eerste afspraak volgende en de kop was eraf. Jonne gooide al haar goede ideeën, eigen ervaringen en skills op tafel.

Vanaf dat moment hebben wij de afgelopen anderhalf jaar veel contact gehad met elkaar en mochten we haar ‘onze’ lieve weddingplanner noemen. En wat een eer was dat. Jonne heeft de weg naar onze bruiloft ontzettend relaxed en leuk gemaakt. Ze ontzorgt, ze is je altijd twee stappen voor en ze vergeet niets wat voor jou belangrijk is.

Ons ‘weddingweekend’ liep van vrijdag tot en met zondag. Toen Jonne de donderdag daarvoor aankwam op onze trouwlocatie was het trouwweekend voor ons begonnen. Samen zijn we met de voorbereidingen gestart en waren we aan het aftellen tot het moment dat alle gasten kwamen. Vanaf toen hebben wij alles over kunnen laten aan Jonne en mochten wij alleen maar bezig zijn met genieten. Met al het moois wat er komen ging.

Met haar grote glimlach en troostende knuffels was Jonne door het hele weekend heen een punt van rust voor ons. Ze heeft alles tot in de puntjes voorbereid en wist precies wat wij belangrijk vonden. Maar bovenal voelde Jonne als een vriendin, een extra gast (wel één die keihard heeft gewerkt). Afgelopen anderhalf jaar had ze altijd een luisterend oor. Met een gezonde portie eerlijkheid en humor maakt dat haar tot de allerleukste weddingplanner die je maar kan bedenken.

Wij horen al een aantal weken van alle gasten hoe leuk ze Jonne vinden, hoe ze hebben genoten van haar mega gezellige aanwezigheid, hoe lief ze was voor iedereen en hoe ongelooflijk knap ze het vinden hoe ze het hele weekend alles wist te fixen. En daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn.

Jonne, duizendmaal dank voor wat jij voor ons hebt gedaan. Je hebt een heel speciaal plekje in ons hart.

Trouwen in Le Marche

CREW

FOTOGRAFIE // MARTIJN ROOS PHOTOGRAPHY

VIDEORAFIE // DANI KOKS

DJ’S // FLO PHIELIX & JEFF SMINK

BLOEMEN // BELLE ROSA

HAAR & MAKE-UP // BLBS MANAGEMENT

Trouwen in Le Marche

I WANT THIS TOO

Droom jij ook van trouwen in Le Marche, maar heb je geen idee hoe je moet beginnen met de organisatie daarvan? Ik help jullie met liefde! Samen maken we van jullie Italiaanse droom werkelijkheid.