Amsterdam city wedding

AMSTERDAM CITY WEDDING • PAIGE & KEVIN

Meet Paige & Kevin! Een super lief stel dat 3 jaar geleden vanuit Californië naar Nederland verhuisde voor werk. Afgelopen november was het zover, hun Amsterdam city wedding. Ben je klaar voor de beelden van deze mooie dag?

11.11.21

Vanwege Covid duurde het heel lang voor al het benodigde papierwerk vanuit de Verenigde Staten geregeld was, maar na maanden wachten was het op 11 november dan eindelijk zover, de bruiloft van Paige & Kevin in ons eigen mooie Amsterdam.

De avond voorafgaand aan de bruiloft sliep Paige al lekker in hun super de luxe suite in het Waldorf Astoria. Nog even ontspannen in het heerlijke bad, wat laatste aanpassingen doen aan de geloften, facetimen met je hubby to be en daarna met een kriebel in je buik proberen te slapen.

In de ochtend maakte Paige zich samen met haar moeder en vriendinnen klaar in de fijne suite onder het genot van lekkere mimosa’s. Een super relaxed ochtendje waarbij ze helemaal in de watten werden gelegd door de lieve Florence Claire van Studio Firenze. 

Paige & Kevin kozen ervoor om een ‘first look’ te doen. Het Waldorf heeft een ontzettend mooie trap die perfect is voor dit moment. Kevin stond onderaan de trap te wachten en tadaaaa….. daar kwam zijn mooie bruid de trap aflopen. Zijn blik zegt genoeg, dit was zo’n mooi moment!

Hierna werden er wat foto’s gemaakt in de tuin van het hotel. Hun hond Khaleesi mocht uiteraard niet ontbreken op de foto’s. Ook hij was erbij en we hadden zelfs een bloemen halsband geregeld voor ‘m. 

Nadat de fotoshoot erop zat, was het tijd om samen met alle gasten naar het gemeentehuis van Amsterdam te lopen. Dit leverde zulke vette foto’s op! De ceremonie in het gemeentehuis duurde ongeveer een half uurtje. Paige werd weggegeven door haar moeder en Paige en Kevin spraken tijdens de ceremonie hun zelf geschreven geloften naar elkaar uit. 

Tijd om te proosten op de Mr. & Mrs. en hoe kun je dat in Amsterdam nou beter doen dan op een mooie salonboot?! Onder het genot van taart en champagne vaarden ze samen met hun gasten lekker twee uur door de Amsterdamse grachten. De boot meerde hierna weer aan voor het Waldorf Astoria waar er een heerlijk cocktail hour en diner op ze stonden te wachten. Oh what a day!

Vanwege alle reisbeperkingen door Covid kon hun familie de afgelopen jaren helaas niet naar Nederland komen, maar als je dan meteen op zo’n manier Amsterdam kunt leren kennen maakt dat natuurlijk een hele hoop goed!

 

Congratulations Paige & Kevin! Your Amsterdam city wedding suited you so well! I can’t wait to see what the future holds for you. It has been an honor to be part of your best day ever!

LOVE NOTE FROM THE MR. AND MRS.

Jonne, we can’t thank you enough for making our day so memorable.

She was always one step ahead of the plan with a flawless execution. The day would not have been possible without her organization, flexibility and calm presence. She was ready to handle each problem big or small and even had paracetamol for my mother when her feet hurt.

Through the wedding planning process, she crafted the perfect timeline and recommended incredible vendors for makeup, hair, florals, and my favorite the cake! The day went off without a hitch due to Jonne’s exceptional planning skills. Thank you so much!

Amsterdam city wedding

CREW

FOTOGRAFIE: SJOERD BOOIJ PHOTOGRAPHY

HAAR & MAKE-UP: STUDIO FIRENZE

SALONBOOT: CLASSIC BOAT DINNERS

BRUIDSTAART: LIFE OF PIE

BLOEMEN: THE HOUSE OF ARTZ

I WANT THIS TOO

Droom jij ook van een Amsterdam city wedding, maar heb je geen idee hoe je moet beginnen met de organisatie hiervan? Ik help jullie met liefde! Samen maken we van jullie droom werkelijkheid!