weddingplanner

WAT DOET EEN WEDDINGPLANNER?

Maar Jonne, wat doe je als weddingplanner nou eigenlijk de hele dag op zo’n bruiloft? Nou, komt ie hoor!

WHAT I DO

Eigenlijk zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt en het bruidspaar zich nergens druk om hoeft te maken!

Terwijl zij en hun gasten in de ochtend lekker aan het relaxen zijn, ben ik flink aan het sjouwen en zorg ik ervoor dat de ceremonie setting wordt opgebouwd en helemaal mooi wordt gemaakt.

Dan is het zover, tijd voor het bruidspaar om zich klaar te maken voor het moment suprême. Een laatste check of de trouwjurk helemaal goed zit, flesje prosecco langs brengen zodat er geproost kan worden tijdens het klaar maken en vaak moeten er ook nog 10.000 andere dingen gebeuren, zoals bijvoorbeeld de hond voorzien van z’n bloemenhalsband of nog even de blouse van de vader van de bruid stomen. 

Als alles klaar is begeleid ik de gasten naar de ceremonie en zorg ik dat de bruid en bruidegom ook bij de ceremonie belanden (wel zo gezellig🤪) en dannn is het zover, let the magic begin!

Na de ceremonie is het tijd om te proosten op de nieuwe mr. & mrs. en zorg ik ervoor dat dit ultiem relaxed verloopt. De foto- & videograaf hebben keihard gewerkt om de ceremonie mooi vast te leggen, die zijn wel toe aan een koud cola-tje, even een praatje maken met oma, we maken vaak nog wat groepsfoto’s en ik zorg ervoor dat de dinertafel tot in de puntjes wordt gestyled.

Daarna gaat iedereen aan tafel voor een heerlijk diner. Ik hou in de gaten dat alle glazen zijn gevuld, dat de gasten met een speciale dieetwens ook wat lekkers te eten krijgen en laat de cateraar weten wanneer er gespeecht wordt en er dan dus even geen service nodig is. Wanneer alle gasten zijn uitgegeten is het time to party!

Als iedereen keihard aan het genieten en het dansen is, neem ik zelf ook een lekker drankje om te proosten op deze onvergetelijke dag en doe ik vaak ook ff een dansje mee!

IK HEB ECHT HET ALLERLEUKSTE WERK!

I NEED A WEDDINGPLANNER!

Kun jij wel een weddingplanner gebruiken bij de organisatie van jouw bruiloft? Laat het me weten, ik help jullie namelijk met alle liefde!