bruiloft gasten afwezig

WAT TE DOEN WANNEER NIET AL JE FAVORIETE MENSEN OP JULLIE BRUILOFT AANWEZIG KUNNEN ZIJN

Zijn er gasten die de reis naar het buitenland voor jullie bruiloft niet kunnen maken? Op deze manieren zorgen we ervoor dat deze gasten ondanks de afstand toch een beetje bij jullie bruiloft aanwezig zijn. 

WISH YOU WERE HERE

Als er belangrijke mensen in je leven zijn die helaas niet aanwezig kunnen zijn op je bruiloft is het super leuk om vlak voor de ceremonie begint nog even met deze mensen te videobellen. Je bent dan al op je allermooist aangekleed en deze mensen kunnen vast niet wachten om je te zien. Echt een bijzonder momentje voor de ceremonie begint en zo zijn deze belangrijke mensen er toch een beetje bij.

bruiloft gasten afwezig

LIVE VERBINDING

Als het internet signaal goed genoeg is, wat nog wel eens de vraag is op de mooie, maar vaak ook hele afgelegen trouwlocaties, kunnen we tijdens de ceremonie zelfs een Skype of Zoom verbinding maken met de gasten thuis. We zetten dan een Ipad of telefoon neer bij de ceremonie en zo kunnen de ontbrekende gasten de hele ceremonie vanuit huis live meekijken.

De trouwambtenaar richt zelfs vaak een speciaal woordje naar deze mensen, zodat ook zij echt onderdeel zijn van de ceremonie. Leuk hè?

Is het internet op het landgoed van jullie trouwlocatie niet goed genoeg? Dan filmen we de hele ceremonie en sturen we deze film zo snel mogelijk naar de gasten die afwezig zijn. Dan kunnen ze alsnog zo snel mogelijk dit bijzondere moment terugkijken.

IK WIL OOK TROUWEN IN HET BUITENLAND

Droom jij ook van trouwen in het buitenland, maar kan je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van je droombruiloft? Laat het me weten, ik help jullie met alle liefde!